Verzenden: Omdat deze shop met plezier naast andere werkzaamheden wordt gerund is het niet altijd mogelijk om binnen 48 uur het product bij je op de mat te krijgen, houd er rekening mee dat het 2 weken kan duren eer je het product binnen hebt. Heb je een persoonlijke kaart besteld dan kan het wat langer duren omdat de kaart ter plekke voor jou wordt gemaakt.

Afhalen: is ook mogelijk, dan bij voorkeur een mailtje naar info@healingcocon.nl ovv het product, je naam en telefoonnummer, je dient vooraf te betalen, je krijgt via de email meer gegevens.

Wierook en toebehoren

Wierookhouder

Een prachtige en stevige houder, gemaakt van zeepsteen, om wierook in te zetten, gemaakt  in vorm van een blad.

€ 7,50

  • 0,5 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-10 dagen

Wierook divers

* Vanille is een heerlijke geur welk bij iedereen bekend zal zijn. Een heerlijk zoete, zwoele, tropische geur welke blij maakt, creativiteit geeft en nieuwe energie schenkt. Een geur die iedereen in huis moet hebben.

 

* Japanse wierook: - Morning Star - dennengeur. De meest verkochte wierook voor dagelijks gebruik. Morning Star is al 40 jaar een bestsellers!  in pakjes van 50 stokjes, met in elk pakje een houdertje van keramiek.  Wierook zonder bamboekern. Brandduur: 25 minuten- (50st.)  

 

* Aura Cleansing: Deze wierook uit India afkomstig is over de hele wereld bekend. De wierook kan goed gebruikt worden om ruimtes te zuiveren of om chakra's mee te openen. Deze wierook heeft een rustgevend en verlichtend effect. Elk pakje bevat 12 stokjes voor urenlange geuren.

 

* Witte Salie: is uitermate geschikt voor het reinigen en zuiveren van huis of andere ruimten.

 

* Meditatiewierook: is een wierook om tijdens een meditatie te branden of wanneer je tot rust wilt komen. De geur helpt je om tot rust te komen, te ontspannen en te focussen/inzichten te krijgen.

 

* Roos:  excotische geur en het symbool voor liefde

 

Prijs kan per product verschillen!!

Dit artikel wordt per doosje verkocht!

€ 1,00

  • 0,02 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-10 dagen