Reset Methode

Resetmethode:  is een nieuwe bewegingsmethode met een bijzondere aansturing. Pijnloos en vernieuwend!

Het loslaten van de spanning in je lichaam.

Beweging van het lichaam

Klacht:

Burnout

Stress

Stramheid

 

 

Kracht:

Voor alles geldt dat je weer energieker en beweeglijker voelt na een behandeling.

 

Hoe:

Je lichaam heeft een zelfherstellende vermogen, deze wordt door de behandelaar aangezet, door het lichaam zelf te laten bewegen komt het lichaam weer in de oorspronkelijke staat van zijn ( dus hoe het was bij je geboorte).

 

Reset gaat een samenwerking aan met het herstelvermogen van het lichaam. Het laat vaak voelen dat je fysiek meer kunt dan je denkt. Bij Rug , heup en schouderklachten merk je dat beperkingen vaak “bedacht”zijn vanuit een angst om te bewegen.(vasthouden)


Praktijk Healingcocon

Een diversiteit aan behandelingen wordt je aangeboden. Energie staat altijd centraal bij elke behandeling!.

 

 

Tarieven

Een Resetbehandeling kost 40 euro, de behandeling duurt gemiddeld een uur, vaak is er in sessie al resultaat merkbaar maar een 2de sessie wordt aanbevolen.


**Aan de resetter ( behandelaar) de taak om jou te laten bewegen zodat JIJ jezelf kan herstellen en je pijnen  verminderen. Deze behandeling gaat prima samen met de reguliere zorg, de resetter is geen arts en zal ook nooit een diagnose stellen, de resetter gaat altijd uit van het zelfherstellend vermogen!!

Je lichaam wordt "clean" geboren, te vergelijken als een recht spoor..

In de loop der tijd "vervormt" het lichaam wat zich meestal uit in pijnklachten. In al die jaren dat het spoor er ligt kunnen er  oneffenheden ontstaan.