Februari:   Engelenmaand

 

 De maand Februari staat bij Healingcocon in het teken van Liefde en Engelen. Liefde en Engelen gaan heel goed samen daarom wil ik in de maand Februari hier extra aandacht aan geven. Stel je vraag of kom met je klacht en samen gaan we de healing in. Ik werk deze maand met de Healende Engelenkaarten en samen met jou, de engelen en ik als 'tussenpersoon' gaan we een krachtig veld neerzetten die alleen voor jou is bestemd. Meld je aan via het contactformulier...

Ik ga in Februari een verdiepingsweekend volgen met als thema: "werken met hoge meesters en specialisten" en mede daarom ga ik een Engelenactie organiseren.

 

ACTIE

De hele maand Februari kun jij een Engelen healing/reading ontvangen voor € 22,50  ipv € 26,50 (30 minuten) Deze actie is alleen bedoelt voor de behandeling Engelenhealing. Wil jij deze ontvangen, meld je dan nu aan!!! want vol is vol.

 

Op 14 februari staat Healingcocon op de avondbeurs in de Kiekmure te Harderwijk, de avond begint om 19.00 uur. tot 22.00 uur ook dan wordt er samengewerkt met de Engelen.