Wat is jou ervaring bij Healingcocon?

Commentaren: 10
 • #10

  Ellen (zondag, 21 oktober 2018 13:02)

  Ik heb net een consult gehad via Facebook, wat Jitske zei klopte helemaal. Ik had zelf al een vermoedden en deze werd bevestigd, ook geeft Jitske tips en tools mee hoe je de energie zelf kan opladen.. Super Jitske dat ik niet naar de praktijk hoef te komen.

 • #9

  Marieke (maandag, 02 juli 2018 09:47)

  Een paar weken geleden een kaartje besteld met een persoonlijke boodschap. Heel leuk dat het geen standaard kaart is maar echt een zelfgemaakt kaartje is. De boodschap kan ik mij zeer in vinden, jitske dit is zo mooi en knap en treffend. Bedankt voor je moeite.

 • #8

  Ineke (zaterdag, 28 april 2018 09:36)

  Heb nu 3 behandelingen ondergaan bij Jitske.
  Heerlijk, voel me beter als ik bij haar vandaan kom.
  Vooral heel rustig en ontspannen.
  Blijf zeker bij haar komen.

 • #7

  Gerda (maandag, 15 januari 2018 12:43)

  Omdat ik al een tijd last had van vermoeidheid ben ik op zoek gegaan naar iemand die mij kon helpen, zo kwam ik bij Jitske terecht. Wat is het fijn dat iemand je begrijpt, en je kan helpen om weer een paar stappen voor uit te zetten. Ik zal zeker nog een paar keer terugkomen.

 • #6

  Henriette (woensdag, 21 juni 2017)

  Wat een heerlijkheid.. wat een rust straalt Jitske uit. Ik had even wat energie nodig en ik merkte al op de behandeltafel dat de energie terugkwam. Bedankt voor de heerlijke behandeling.

 • #5

  Corrie Pompstra (vrijdag, 31 maart 2017 11:15)

  Ik ging naar Jitske omdat ik ,door omstandigheden, mij leeg en labiel voelde.
  Na de behandeling wist ik niet wat er veranderd was. Ik pakte mijn fiets en opeens bedacht ik wat plantjes voor een plantenbakje te kopen. Ik zat nu beter in m'n energie en voelde mij sterker. De omstandigheden zijn niet veranderd maar ik ga er nu veel beter mee om. Jitske bedankt! Ik sta nu veel sterker en weerbaarder in mijn leven.
  Liefs Corrie

 • #4

  Ilona (vrijdag, 31 maart 2017 08:42)

  1.5 week geleden had ik kontakt met Jitske en stelde haar de pendelvraag wordt mijn huis voor juni 2017 verkocht. Hierop kreeg ze een duidelijk ja als antwoord. 30 maart j.l is mijn woning inderdaad verkocht. Super dank je wel Jitske voor de bevestiging

 • #3

  Klaske de Graaf (maandag, 27 maart 2017 17:15)

  Vanmorgen een healing mogen ontvangen van Jitske, ik was nog nooit naar een magnetiseur geweest maar Jitske gaf eerst uitleg wat magnetiseren inhoud en stelde je op je gemak.. Bedankt dat je mij dit hebt gegeven, ik voel de warmte en ik weet nu al dat ik een 2de afspraak wil, ik voel me nadat ik bij je ben geweest ontspannen en dat is wat ik zocht.

 • #2

  Patries (vrijdag, 24 maart 2017 20:27)

  Ik heb een telefonisch consult gehad vandaag....Wat een leuke vrouw en fijne stem. Wat ik diep van binnen wist maar zo m'n twijfels over had is beantwoord. Ik ga het de tijd geven en positieve energie doorsturen. Dank je wel voor je mooie woorden. X

 • #1

  Yvonne (vrijdag, 24 maart 2017 20:23)

  Vanavond een heel fijn Skype consult gehad. Wat is Jitske een fijne vrouw en wat kloppen haar gevoelens met die van mij. Bedankt voor het fijne gesprek.