Mijn naam is Jitske de Jong, Energetisch behandelaar en geef ook Voetmassages.

Ik woon in Ermelo en ben 53 jaar. Ruim 5 jaar ben ik werkzaam als energetisch healer/lichtwerker (moderne benaming)

Mijn praktijk is met name gericht voor healing van lichaam en geest, daarbij ben ik heldervoelend/wetend waardoor er sneller bij de kern gekomen kan worden.. hoe meer jij openstaat hoe mooier, maar een ieder wordt geholpen op zijn/haar tempo.

Niets moet, alles mag

 

Ik heb o.a de volgende cursussen gevolgd:

 

* Aura/Chakrahealing

* Access Bars

*Acces Facelift

* Healing op afstand

* Magnetiseren I, II,  III, IV en V

* Metamorfosemassage

*Module Frequentie Opschoning

* Hoofdmassage

* Voetmassage

*Resetmethode

Werken met Opgestegen Meesters

Werken met Elohim

*Trance Healing

* Intuitieve ontwikkeling en mediumschap

 

 Een korte uitleg van een aantal behandelingen vind je hier.. Een behandeling kan bestaan uit combinatie van de cursussen/workshops.

Ik wil jou helpen om je weer in balans te brengen, je vragen beantwoorden en/of je pijnen te laten verminderen. Ook kunnen trauma,s of andere emotionele klachten verholpen worden door de energetische behandelingen. De Energie die jij ontvangt is altijd een healende en liefdevolle energie.

Je zou het misschien niet denken maar ook een hoofd- of voetmassage  werken healend .