Mijn naam is Jitske de Jong, Energetisch behandelaar en hoofd-/voetmasseur. Ik woon in Ermelo en ben 52 jaar. Ruim 5 jaar ben ik werkzaam in mijn praktijk.

 

Ik heb o.a de volgende cursussen gevolgd:

 

* Aura/Chakrahealing

* Healing op afstand

* Healing plus+ methode I en II

* Magnetiseren I, II,  III, IV en V

* Metamorfosemassage

*Module Frequentie Opschoning

* Hoofdmassage

* Voetmassage

*Resetmethode

Momenteel ben ik bezig met de opleiding  Intuïtie en Mediumschap

 

Ik wil jou helpen om je weer in balans te brengen, je vragen beantwoorden  en/of je pijnen te laten verminderen. Ook kunnen trauma,s of andere emotionele klachten verholpen worden door de energetische behandelingen. De Energie die jij ontvangt  ( kan via de handen van de behandelaar zijn, maar hoeft niet) is altijd een healende en liefdevolle energie.

Je zou het misschien niet denken maar ook een hoofd- of voetmassage kunnen healend werken.

 

Samen gaan we kijken welke behandeling er op dit moment bij jou past. Houd er rekening mee dat een eerste afspraak wat langer duurt ivm intake en behandeling.

Ik maak een combinatie  van diverse behandelingen zodat de healing intenser en krachtiger is.  De Energie wordt via mijn handen doorgegeven aan jou. Samen met jou werken we aan jou herstel. Ik ben heldervoelend en daardoor kan ik aanvoelen wat er bij jou speelt mbt o.a. emoties of pijnen.

 


Reglement Healingcocon en privacy vermelding:

 

*Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met de behandelingen die Healingcocon geeft en accepteer je dat ik geen arts/specialist ben en dat ik geen medische uitspraak zal doen of medicijnen zal verstrekken.

*Bij een healing op afstand of consulten via app, telefoon of messenger is vooraf betalen verplicht.

*Indien je de afspraak binnen 24 uur afzegt dan ben je de helft van het tarief verschuldigd aan Healingcocon.

*Je mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor afspraken dan wel afzeggingen, het mailadres wordt nooit doorgegeven aan derden.

*Je adresgegevens zullen uitsluitend worden gebruikt voor het aanmaken van facturen, dit is Healingcocon verplicht mbt belastingdienst

*Wil je op de hoogte blijven van activiteiten dan adviseer ik je om mijn facebookpagina te volgen.