Mijn naam is Jitske de Jong, Energetisch behandelaar en hoofd-/voetmasseur. Ik woon in Ermelo en ben 52 jaar. Ruim 4 jaar heb ik mijn praktijk aan huis.

 

Ik wil jou helpen om je weer in balans te brengen en/of je pijnen te laten verminderen. Ook kunnen trauma,s of andere emotionele klachten verholpen worden door de energetische behandelingen.

Energie werkt altijd ook al voel je op dat moment niets. Het kan ook zijn dat je op een later tijdstip een verandering voelt of waarneemt.

Je zou het misschien niet denken maar ook een hoofd- of voetmassage kunnen healend werken.

 

Samen gaan we kijken welke behandeling er op dit moment bij jou past. Houd er rekening mee dat een eerste afspraak wat langer duurt ivm intake en behandeling.

Ik maak een combinatie  van diverse behandelingen zodat de healing intenser en krachtiger is.  De Energie wordt via mijn handen doorgegeven aan jou. Samen met jou werken we aan jou herstel. Ik ben heldervoelend  en er komen soms beelden voorbij die voor jou van toepassing zijn, de woorden en/of beelden die ik hoor en zie zal ik altijd met jou delen.

Ik heb o.a de volgende cursussen gevolgd:

 

* Aura/Chakrahealing

* Healing op afstand

* Healing plus+ methode I en II

* Magnetiseren I, II,  III, IV en V

* Metamorfosemassage

*Module Frequentie Opschoning

* Hoofdmassage

* Voetmassage

*Resetmethode

Momenteel ben ik bezig met de opleiding  Intuïtie en Mediumschap

 

 

 

Op dit moment ben ik:   *Behandelaar bij Healingcocon

                                                *Kassamedewerker bij de Zaak van Ermelo en

                                                *Postmedewerker bij firma Sandd.

 

*Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met de behandelingen die ik geef en accepteer je dat ik geen arts/specialist ben en dat ik geen medische uitspraak doe of medicijnen zal toeschrijven danwel verbieden!! Bij een healing op afstand of consulten via app, telefoon of messenger is vooraf betalen verplicht. Indien je de afspraak binnen 24 uur afzegt dan ben je de helft van het tarief verschuldigd aan Healingcocon.