Mijn naam is Jitske de Jong, Energetisch behandelaar en hoofd-/voetmasseur. Ik woon in Ermelo en ben 53 jaar. Ruim 5 jaar ben ik werkzaam in mijn praktijk.

 

Ik heb o.a de volgende cursussen gevolgd:

 

* Aura/Chakrahealing

* Access Bars

*Acces Facelift

* Healing op afstand

* Magnetiseren I, II,  III, IV en V

* Metamorfosemassage

*Module Frequentie Opschoning

* Hoofdmassage

* Voetmassage

*Resetmethode

*Trance Healing

Momenteel ben ik bezig met de opleiding  Intuïtie en Mediumschap

 

Ik wil jou helpen om je weer in balans te brengen, je vragen beantwoorden  en/of je pijnen te laten verminderen. Ook kunnen trauma,s of andere emotionele klachten verholpen worden door de energetische behandelingen. De Energie die jij ontvangt is altijd een healende en liefdevolle energie.

Je zou het misschien niet denken maar ook een hoofd- of voetmassage kunnen healend werken.