Mijn naam is Jitske de Jong, Energetisch behandelaar en geef ook Voetmassages.

Ik woon in Ermelo en ben 53 jaar. Ruim 5 jaar ben ik werkzaam in mijn praktijk.

Mijn praktijk is met name gericht voor healing van lichaam en geest, daarbij ben ik heldervoelend/wetend waardoor er sneller bij de kern gekomen kan worden.. hoe meer jij openstaat hoe mooier, maar een ieder wordt geholpen op zijn/haar tempo.

Niets moet, alles mag

 

Ik heb o.a de volgende cursussen gevolgd:

 

* Aura/Chakrahealing

* Access Bars

*Acces Facelift

* Healing op afstand

* Magnetiseren I, II,  III, IV en V

* Metamorfosemassage

*Module Frequentie Opschoning

* Hoofdmassage

* Voetmassage

*Resetmethode

*Trance Healing

*1 jaar intuitieve ontwikkeling en mediumschap

 

 

Weet je niet welke behandeling bij jou past... dan komen we er zeker samen uit, een healing wordt altijd gegeven. 

Ik wil jou helpen om je weer in balans te brengen, je vragen beantwoorden  en/of je pijnen te laten verminderen. Ook kunnen trauma,s of andere emotionele klachten verholpen worden door de energetische behandelingen. De Energie die jij ontvangt is altijd een healende en liefdevolle energie.

Je zou het misschien niet denken maar ook een hoofd- of voetmassage kunnen healend werken.