Behandelingen

Ontspannen Massage

Deze  massage betekent niets minder dan dat de hele achterkant van het lichaam wordt gemasseerd dus van kruin naar kleine teen. Tijdens een intake wordt gekeken waar ik als masseur bij jou op moet letten of juist extra aandacht aan mag geven.

In deze massage worden rug, schouder, nek, hoofd, oren, armen, handen, benen en voeten worden gemasseerd. De spieren worden weer beter doorbloed door de massage en je zult na een aantal behandelingen merken dat de spieren weer soepeler worden.

 

Massage heeft een positieve invloed op o.a:

 

* bloedsomloop,

* warmteregeling,

* afvoeren van vocht,

* stofwisseling

* slaappatroon,

* herstelproces van het lichaam

 

 Duur: 60 / 75 minuten.

 

Contactformulier

Tarieven


Rug, schouder nekmassage

Wil je  een "verkorte"  massage?  De nadruk van de massage zal liggen bij de rug, schouder en nek. De Armen en benen kunnen  worden  gemasseerd (minimaal) zodat de massage echt af is! Dit altijd in overleg.

 

Duur: 30 / 45 minuten


Voetmassage

Je voeten dragen je de hele dag en mogen toch ook eens de aandacht krijgen?

Een voet massage werkt ontspannend maar zeker ook healend, dit komt omdat er op de voeten drukpunten zitten die overeenkomen met het lichaam.

Terwijl je een massage ontvangt stroomt er ook een warme energie mee.

 

Duur:  30 minuten

 

Contactformulier

Tarieven


Stoelmassage

Een stoelmassage is een korte en actieve verfrissende massage op een massagestoel. Hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen worden door de kleding heen gemasseerd. Door drukpunten en "knedingen" wordt er intensief gewerkt. Je voelt je na een stoelmassage weer energiek en ontspannen.

Een stoelmassage wordt veel gewaardeerd omdat je gewoon de kleding aanhoudt en het ook gemakkelijk bij jou thuis kan worden gegeven of op een andere locatie.

Ik ben in bezit van een zogenoemde "Travelmate" dit houd in dat ik geen massagestoel heb maar alleen een hoofdsteun die gemakkelijk overal naar toe is te nemen. Deze Travelmate is gemakkelijk te bevestigen op een tafel of bureau zodat gelijk de behandeling plaats kan vinden.

 

Duur: 20 / 30 minuten

 

Contactformulier

Tarieven 


Hoofdmassage

Men noemt het Hoofdmassage maar ook de schouders en nek worden meegenomen in de ontspannen massage. Door zachte bewegingen worden eventuele blokkades verminderd waardoor er ruimte ontstaat voor je lichaam maar ook voor je geest.
De voordelen van een hoofdmassage zijn o.a:
  • Verlicht (geestelijke) stress
  • Beter slapen
  • Activeert circulatie en het brein
  • Vermindert hoofdpijn
  • Verheldert de zintuigen

Duur: 20 / 30 minuten

Contactformulier

TarievenJitske de Jong komt naar je toe!!!

Ben jij niet in de gelegenheid om naar mijn praktijk te komen dan kan ik tegen een geringe vergoeding naar JOU toe komen..

De behandelingen zijn voor hetzelfde tarief als in de praktijk.
Verwen jij je voeten al?   Nee??  Maak dan een afspraak en je voeten gaan lachend de deur uit na een voetmassage!