Korte uitleg over behandelingen

Bij een eerste afspraak wordt er altijd een magnetiseerbehandeling gegeven, vandaar uit gaan we samen kijken wat voor jou het beste bij jou past. Een traject kan 1 behandeling zijn maar ook meerdere. Niets staat vast en uiteindelijk ben jij degene die beslist of je door wilt gaan.

Magnetiseren


duurt 30 minuten € 22,50

Is genezende energie geven aan jou, dmv handoplegging of de handen net boven het lichaam te houden. Door strijkende  bewegingen wordt de energie weer in balans gebracht en door "plukkende" bewegingen worden negatieve energieen ( die bv pijnen veroorzaken) weghaald.

Contactformulier


Aura/chakrahealing


duurt 30 minuten € 22,50

De auralagen rondom je lichaam kunnen verstoord raken waardoor je niet meer (emotioneel of lichamelijk) in balans bent, door de auralagen te helen ga jij je weer beter voelen. Chakra's zijn zgn draaiende wielen die soms de vorm kwijt zijn, deze worden weer in de goede vorm gezet en weer opgeladen met healende energie.

Contactformulier


Metamorfose behandeling

duurt 60 minuten, € 40,-

Bij de massage worden de reflexzones van de wervelkolom bij de voeten, handen en hoofd zacht gemasseerd. Dit kan blokkades in het systeem van het lichaam die zijn ontstaan door bv heftige ervaringen, trauma's in het leven opheffen.

Hierdoor kan degene die de massage ontvangt een innerlijke transformatie ondergaan, vandaar het woord metamorfose. 

ContactformulierHealing plus+


Duurt:  45 minuten € 32.50

Bij een  Healing "plus+" kan er van alles gebeuren.  We transformeren blokkade’s/angsten vullen ze op met licht en liefdevolle energie. Gemiddeld duurt een consult 45 minuten maar kan ook uitlopen tot een uur, er wordt pas gestopt met de behandeling tot het helemaal is getransformeerd. Jij bent actief bij deze behandeling en jij bent degene die de blokkade of emotie transformeerd, uiteraard ga ik je hierin begeleiden.

Contactformulier


Frequentie Opschoning

Duurt: 60 minuten € 40,-

Het lichaam bestaat uit trillingen, golven en frequenties. Op deze "lijnen" kan een storing zitten en de frequentie-opschoning gaat er voor zorgen dat ruis opgelost wordt en trillingen weer goed worden afgestemd.Het energetisch stelsel is weer in balans gebracht en de meridianen stromen weer.

Het is te vergelijken met radiogolven en trillingen, soms heb je een storing op de lijn, door de storing op te heffen moeten de golven en trillingen weer naar elkaar toe worden gebracht.

Dit is een intensieve behandeling van een uur, ik raad je aan om na deze behandeling geen inspanning meer te verrichten. Tussen 2 behandelingen in zitten 3 weken zodat het lichaam de intensiviteit kan verwerken. Vaak worden er  3 behandelingen aangeraden.

ContactformulierResetmethode


Duurt 60 minuten €40,-

….. is een nieuwe bewegingsmethode met een bijzondere aansturing. Het herstel wordt niet alleen van buitenaf gestimuleerd maar het lichaam zelf werkt mee.

 

Het mooie van deze methode is dat je het niet hoeft te begrijpen. Geloof in het proces, geloof in je eigen lichaams intelligentie. Als je niet lekker in je vel zit, onvoldoende beweegt, moeilijk kunt ontspannen en alleen negatieve energie voelt, kan de Reset methode je in de juiste mate en op de juiste manier in beweging brengen.

Contactformulier


*Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met de behandelingen die ik geef en accepteer je dat ik geen arts/specialist ben en dat ik geen medische uitspraak doe of medicijnen zal toeschrijven danwel verbieden!! Bij een healing op afstand of consulten via app, telefoon of messenger is vooraf betalen verplicht. Indien je de afspraak binnen 24 uur afzegt dan ben je de helft van het tarief verschuldigd aan Healingcocon.