Korte uitleg over behandelingen

Hier vind je uitleg over de behandelingen die ik geef, een afspraak maken is altijd mogelijk zonder dat je weet welke behandeling op dit moment bij jou past. Op de eerste afspraak is er een intakegesprek en kijken we wat bij jou past, je krijgt altijd een healing. Houdt er rekening mee dat een eerste afspraak wat langer kan duren.

Bij het maken van een afspraak ga je automatisch akkoord met de voorwaarden en privacybeleid en dat er een klein verslagje wordt gemaakt. Dit is namelijk een eis van het CAT waarbij ik aangesloten ben.


Magnetiseren

duurt 30 minuten € 26,50

 

Herstellende/healende energie geven aan jou, dmv handoplegging of de handen net boven het lichaam te houden. Door strijkende  bewegingen wordt de energie weer in balans gebracht en door "plukkende" bewegingen worden negatieve energieen ( die bv pijnen veroorzaken) weghaald.

 

Contactformulier

 Aura/chakrahealing

duurt 30 minuten € 26,50

 

De auralagen rondom je lichaam kunnen verstoord raken waardoor je niet meer (emotioneel of lichamelijk) in balans bent, door de auralagen te helen ga jij je weer beter voelen. Chakra's zijn zgn draaiende wielen die soms de vorm kwijt zijn, deze worden weer in de goede vorm gezet en weer opgeladen met healende energie. Laat de kleuren weer schijnen!!

 

Contactformulier

 Healen met Engelen

duurt 30 minuten €26,50

 

Helen met Engelen , Opgestegen Meesters en Elohim

 

Naast de gewone behandeling zal er ook intense contacten worden gezocht met de Engelen, deze worden dan specifiek uitgenodigd. Ik werk meestal Esamen met de kaarten van Healende Engelen.

 

Opgestegen Meesters: Deze helpers voor de aarde en haar bewoners worden ook vaak lichtgidsen genoemd en hebben ooit zelf als mens geleefd. Zij zijn ons voorgegaan en kunnen ons daardoor helpen vanuit hogere dimensies. Doordat zij als mens grote spirituele groei hebben doorgemaakt zijn zij de reïncarnatie cyclus ontstegen en zijn zij verandert in spirituele gidsen. Zo helpen zij mensen op aarde met hun groeiproces, transformatie en ascensie. Opgestegen meesters zijn verbonden met engelen en aartsengelen met als verschil dat dezen nooit op aarde hebben geleefd.

 

Elohim: De Elohim zijn krachtige energieën met zeer hoge vibratie die direct voortkomen uit de Goddelijke Kracht. Elohim werken vanuit de scheppingsenergie. Hun werkveld omvat niet alleen de aarde, maar het hele uiversum, zijn zijn de Engelen van de Waarheid en strijden voor de waarheid, de liefde en de schepper. De grootste kracht van de Elohim is de Liefde. Ze zijn zuiver Licht

 

Contactformulier


Frequentie Opschoning

Duurt: 60 minuten € 45,-

 

Het lichaam bestaat uit trillingen, golven en frequenties. Op deze "lijnen" kan een storing zitten en de frequentie-opschoning gaat er voor zorgen dat ruis opgelost wordt en trillingen weer goed worden afgestemd.Het energetisch stelsel is weer in balans gebracht en de meridianen stromen weer.

 

Het is te vergelijken met radiogolven en trillingen, soms heb je een storing op de lijn, door de storing op te heffen moeten de golven en trillingen weer naar elkaar toe worden gebracht.

 

Dit is een intensieve behandeling van een uur, ik raad je aan om na deze behandeling geen inspanning meer te verrichten. Tussen 2 behandelingen in zitten 3 weken zodat het lichaam de intensiviteit kan verwerken. Vaak worden er  3 behandelingen aangeraden.

 

Contactformulier

 Metamorfose behandeling

duurt 60 minuten, € 45

 

Bij de massage worden de reflexzones van de wervelkolom bij de voeten, handen en hoofd zacht gemasseerd. Dit kan blokkades in het systeem van het lichaam die zijn ontstaan door bv heftige ervaringen, trauma's in het leven opheffen.

 

Hierdoor kan degene die de massage ontvangt een innerlijke transformatie ondergaan, vandaar het woord metamorfose. 

 

Contactformulier

 Voet- hoofdmassage


 duurt 30 minuten, € 26,50

Je voeten dragen je de hele dag en mogen toch ook eens de aandacht krijgen en je hoofd draait soms ook op volle toeren, hoe mooi is het om even niet op volle toeren te hoeven draaien en je overgeeft aan de ontspanning.

 

Een voet, hoofdmassage werkt ontspannend maar zeker ook healend, dit komt omdat er op de voeten drukpunten zitten die overkomen met het lichaam.

Tevens stroomt er ook energie door je lichaam terwijl ik je een massage geef.

 

Contactformulier