Korte uitleg over behandelingen

Hier vind je uitleg over de behandelingen die ik geef, een afspraak maken is altijd mogelijk zonder dat je weet welke behandeling op dit moment bij jou past. Op een eerste afspraak kijken we wat bij jou past en je krijgt altijd een healing. Houdt er rekening mee dat een eerste afspraak wat langer kan duren ivm een intakegesprek.

Bij het maken van een afspraak ga je automatisch akkoord met de voorwaarden en privacybeleid en dat er een klein verslagje wordt gemaakt. Dit is namelijk een eis van het Cat waarbij ik aangesloten ben.

Access Energetische Facelift

Duurt 60 minuten € 45,-

 

De Energetic Facelift is een Body Proces van Access Consiousness dat het gezicht, lichaam en leven zal verjongen, ontspannen en verstevigen. Een heerlijk en weldadig proces voor iedereen en voor je hele lichaam.

 

Wat krijg je niet?

 • GEEN operaties
 • GEEN injectie
 • GEEN gezichtsoefeningen nodig
 • GEEN cremes of producten die je moet kopen of gebruiken
 • GEEN risico's

Wat krijg je wel?

 • vermindering van lijntjes en rimpels
 • verbetering van het gezichtsvermogen
 • genezing en vervaging van litteken
 • gezondere huid
 • meer vitale uitstraling
 • ontdoet het lichaam van de effecten van veroudering
 • bewerkstelligt een algehele lichaamslift
 • verjongt en verstrakt de huid
 • na cosmetische chirurgie zal het herstel sneller gaan
 • verjongt & revitaliseert de cellen van binnen uit
 • meer stevigheid & veerkracht van de gezichtspieren en de al gehele huid

 

Vanuit Access zegt men dat de resultaten blijvend zijn na 20 Energetische Facelift® behandelingen. Wie wil dat nou niet? Vind je een Energetisch Facelift® duur? Vergelijk de prijs x 20 dan maar eens met de prijs van een echte operatieve facelift en bedenk je hoe fijn het is om keer op keer puur te genieten van het ontvangen van een Energetisch Facelift® en het effect

 

Contactformulier.


Acces Bars

Duurt 60 minuten € 45,-

Een Bars-sessie geeft rust, ruimte en ontspanning in je hoofd en als gevolg daarvan ook in je lichaam. Het is een manier om met of zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties te veranderen.

 

Bars is een verzamelnaam voor 32 punten op je hoofd waarin energiebanen liggen. Daar ligt de elektrische lading van al je gedachten en overtuigingen als patroon opgeslagen.

 

Door deze punten zachtjes aan te raken kunnen de banen zich ontladen, waardoor er niet alleen rust, ruimte en ontspanning ontstaat in je hoofd, maar ook ruimte wordt gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden.
De officiële site van access bars is https://www.accessconsciousness.com.

 

Contactformulier

 


Magnetiseren

duurt 30 minuten € 26,50

 

Herstellende/healende energie geven aan jou, dmv handoplegging of de handen net boven het lichaam te houden. Door strijkende  bewegingen wordt de energie weer in balans gebracht en door "plukkende" bewegingen worden negatieve energieen ( die bv pijnen veroorzaken) weghaald.

 

Contactformulier

 Aura/chakrahealing

duurt 30 minuten € 26,50

 

De auralagen rondom je lichaam kunnen verstoord raken waardoor je niet meer (emotioneel of lichamelijk) in balans bent, door de auralagen te helen ga jij je weer beter voelen. Chakra's zijn zgn draaiende wielen die soms de vorm kwijt zijn, deze worden weer in de goede vorm gezet en weer opgeladen met healende energie.

 

Contactformulier

 Frequentie Opschoning

Duurt: 60 minuten € 45,-

 

Het lichaam bestaat uit trillingen, golven en frequenties. Op deze "lijnen" kan een storing zitten en de frequentie-opschoning gaat er voor zorgen dat ruis opgelost wordt en trillingen weer goed worden afgestemd.Het energetisch stelsel is weer in balans gebracht en de meridianen stromen weer.

 

Het is te vergelijken met radiogolven en trillingen, soms heb je een storing op de lijn, door de storing op te heffen moeten de golven en trillingen weer naar elkaar toe worden gebracht.

 

Dit is een intensieve behandeling van een uur, ik raad je aan om na deze behandeling geen inspanning meer te verrichten. Tussen 2 behandelingen in zitten 3 weken zodat het lichaam de intensiviteit kan verwerken. Vaak worden er  3 behandelingen aangeraden.

 

Contactformulier

 Metamorfose behandeling

duurt 60 minuten, € 45

 

Bij de massage worden de reflexzones van de wervelkolom bij de voeten, handen en hoofd zacht gemasseerd. Dit kan blokkades in het systeem van het lichaam die zijn ontstaan door bv heftige ervaringen, trauma's in het leven opheffen.

 

Hierdoor kan degene die de massage ontvangt een innerlijke transformatie ondergaan, vandaar het woord metamorfose. 

 

Contactformulier

 Voet- hoofdmassage


 

voetmassage 30 minuten €26,50
hoofdmassage 45 minuten € 37,-

 

Zoek jij een moment voor jezelf? Wil je even ontspannen? Dan is een hoofd en/of voetmassage iets voor jou.

Door een massage ga je de rust weer ontdekken en kun je weer aan de slag..

 

 

Voetmassage

  Wanneer heb jij je voeten verwend? Jou voeten dragen je de hele dag en mogen ook de aandacht verdienen.. daar is een ontspannen voetmassage voor.

Wist je dit?

Wist je dat een voetmassage of hoofdmassage ook healend werkt? Dit komt door de reflexzones onder en bovenop je voeten.

Ontspanning

Clienten komen vaak vermoeid binnen maar wanneer de behandeling is gegeven zie je ze opbloeien en gaan met een (glim)lach en energie weer naar buiten.


Kolommen bewerken